Ett av de bästa arkadspelen –

Ett av de riktiga namnen på Apple Arcade

Utan tvekan är Mini Highways ett av de rätta namnen på denna Apple-tjänst, Apple Arcade, som skapades med målet att leverera högkvalitativa spel som är väldigt estetiska och naturligtvis roliga och beroendeframkallande för våra Apple-enheter, ja, vi kan Mini Motorvägarna klarar sig bra med dessa adjektiv ovan. Ett spel som kommer att utveckla din intelligens och dina färdigheter, samtidigt som du har en fantastisk tid att försöka få så många poäng som möjligt i varje försök du gör. Med sin minimalistiska design gör det bara att titta på det värt besväret, med fullt matchade färger och perfekt designade former för att ge en fantastisk användarupplevelse.

Vad är minimotorvägar?

Skaparna av Mini Metro presenterar Mini Motorways, ett exklusivt Apple Arcade-spel som lämnar stadens rörelse i dina händer, för det är precis vad du måste göra, du måste vara ansvarig för att köra den. i staden smidigt, och alla når önskad destination så snabbt och på bästa möjliga sätt som möjligt. I Mini Motorways behöver du skapa en stads vägnät för att skapa en dynamisk och flytande metropol. Du kommer att behöva designa vägnätet på det mest intelligenta sättet och hantera alla resurser som spelet ger för detta.

Vad är målet, frågar du dig? Tja, varken mer eller mindre än att hålla ut så länge som möjligt med en stad i rörelse, det vill säga att inte låta din metropol kollapsa på grund av felaktig resurshantering och därför dålig vägnätsdesign. Men var försiktig, oroa dig inte, du kan gå in i varje stad igen så många gånger du vill för att försöka slå ditt högsta resultat.

Olika städer och problem

Som vi sa, målet med spelet är att få den högsta poängen om och om igen i var och en av dina städer, nämligen:

  • Änglar
  • Peking
  • Tokyo
  • Dar es salaam
  • Moskva
  • München
  • Zürich
  • Manila
  • Rio de Janeiro

Det här är städer som du kan spela när du vill, men det finns också två uppgifter i det här spelet som du kan utföra på samma sätt, det vill säga så många gånger du vill, men reglerna, reglerna och resurserna som finns tillgängliga i dessa utmaningar förändra. I synnerhet har du ett dagligt uppdrag som du kan genomföra så många gånger du vill för att försöka klättra så högt i rankingen som möjligt, och ytterligare ett veckouppdrag, som skiljer sig från det dagliga uppdraget genom att förutsättningar och resurser ändras varje vecka, snarare än dagligen.

Hantera dina resurser väl

En grundläggande del för att uppnå högsta möjliga poäng är den optimala hanteringen av de resurser som finns tillgängliga för dig i var och en av städerna och utmaningarna. Försök alltid att ha tillräckligt med asfalt för att bygga ut ditt vägnät, överväg externa faktorer som berg, sjöar eller hav för att välja bra mellan broar eller tunnlar, och välj självklart mycket noggrant var du tänker lägga motorvägen.

Mycket noggrann design

Mini Motorways är ett spel som fångar ditt öga så fort du börjar, utan att behöva spela, du kan redan se att alla detaljer är genomtänkta. Den har ett väldigt minimalistiskt gränssnitt, färgerna är i samklang med känslan av enkelhet och formerna som fortsätter längs denna linje. Utan tvekan är detta ett mycket roligt spel att se och, naturligtvis, att spela.

Den negativa punkten med minimotorvägar? Mångfald

Mekaniken i spelet är verkligen beroendeframkallande och roligt, men det faktum att det enda incitamentet för användaren är att överträffa sitt eget märke kan få många spelare att sluta på grund av bristen på variation, eftersom de har dagliga och veckovisa utmaningar. blir otillräcklig för att ha en anledning som tvingar dig att gå in i spelet dagligen. Utan tvekan, om nya städer, regler och/eller resurser fanns eller introducerades, skulle det göra spelet mer intensivt, beroendeframkallande och roligt till en början, men kan bli monotont och tråkigt med tiden.

Relaterade artiklar

Back to top button