Essential släpper porträttläge, lovar nyheter för Oreo, långsiktigt stöd, nya smartphones och glossar över Andy Rubin

Note: We hope you enjoy reading this article: Essential släpper porträttläge, lovar nyheter för Oreo, långsiktigt stöd, nya smartphones och glossar över Andy Rubin

Essential höll en annan AMA på Reddit, under vilken den svarade på många frågor från användare, förutom Andy Rubin. Vi kommer därför att glänsa på ämnet också, medvetna om att vi i alla fall talar om ett företag och inte en enda mans arbete (även om frontman) och vi kommer istället att fokusera på de många ämnen som berörs, som du kan hitta sammanfattade punkt för punkt nedan.

  • Porträttläge och förbättringar för JPEG-komprimering av foton kommer till Play Store (om du inte vill vänta, här är apk att ladda ner). Att döma av exemplet som publicerats av företaget (du hittar det nedan) återstår en del arbete.
  • PH-1 kommer att stödjas “under en lång tid”, med säkerhetskorrigeringar, nya funktioner och OS-uppdateringar. I detta avseende, a Oreo betauppdatering kommer nästa vecka (fix för Bluetooth, större autonomi, stabilitet). Den kommer också så snart som möjligt Android 8.1, men det kommer inte att vara den första stabila versionen av Oreo. Och en beta för Android 9.0.
  • Laddningsdockan är på väg. Det kommer att kosta mindre än $100 och kommer att finnas tillgängligt på företagets hemsida. Nedan hittar du ett par bilder.
  • Andra färger på smartphonen är också på väg: Stellar Grey inom slutet av året, Havets djup under 2018.
  • Angående i skärmproblem (beröringsfördröjning Och skärmflimmer) och de med några Android Auto i Oreo är korrigeringen fortfarande en pågående arbete.
  • Essentials (framtida) andra smartphone kommer att vara mer reparerbar än den första. iFixit gick ner hårt med den nuvarande modellen, och Essential gillade det inte, och de kommer att göra vad de kan för att kompensera för det med framtida smartphones.

Detta är som sagt bara en sammanfattning av huvudämnena, men gå gärna igenom hela AMA för detaljer.

Nedan lämnar vi de utlovade bilderna.

Relaterade artiklar

Back to top button