Essential Phone finns i tre nya färger: vackra, men vem kommer att köpa dem? (foto) (uppdaterad)

Essential vill ge nytt liv till sin telefon PH-1 tack vare en ny och mycket exklusiv färgsom han redan har visat några ledtrådar om Twitter och som borde vara tillgänglig från och med imorgon 15 februari 2018.

Den nya färgvarianten kommer att heta Havets djup och kommer att komma med en nyans av mycket mörkblåtenderar att gröna, medan resten av kroppen kommer att presentera guldfärgade accenter. En elegant finish, som skulle kunna väcka intresse hos en del entusiaster, även om de senaste nyheterna inte verkar vara särskilt tröstande för företaget.

Den nya färgen är redan synlig på Essential-webbplatsen men det finns fortfarande ingen exakt indikation på starten av marknadsföringen och på pris, som du kan se genom att gå till den här adressen. Kommer denna nya kromatiska touch att öka försäljningen av enheten?

Uppdatering 2018-02-15 kl 19:38

Inte bara en, utan tre nya färger som officiellt tillkännages av Essential för sin PH-1. Utöver det tidigare nämnda Havets djup Det finns också Stellar Grey (matt rygg och silver sidoram) e Koppar Svart (blank svart baksida och guldsidoram), två färgvarianter som fokuserar på mörka färger.

Alla nya versioner av Essential Phone kostar 599,99 USD och kan köpas av amerikanska användare från den officiella webbplatsen. Varianten Havets djup är redan tillgänglig från och med idag, medan Stellar Grey Och Koppar Svart kommer att finnas till försäljning från 20 respektive 22 februari 2018.

Nedan hittar du ett rikt galleri med några bilder dedikerade till de nya Essential-modellerna.

Relaterade artiklar

Back to top button