Essential Phone är ett pågående arbete: stabil Oreo, Project Treble, EIS och mer kommer

Note: We hope you enjoy reading this article: Essential Phone är ett pågående arbete: stabil Oreo, Project Treble, EIS och mer kommer

Lanseringen av Essential Phone var verkligen ett av de mest intressanta ögonblicken under hela det tekniska året, även om enheten inte kunde skapa ett utrymme på marknadsföra mycket stor under de följande månaderna, troligen på grund av att vissa komponenter inte är på topp och en hård konkurrens som har satt det i bakgrunden.

Företaget grundat av Andy Rubin han fortsätter dock att arbeta med sin smartphone, som det kommer fler till inom kort funktionalitet och teknologier. Under den senaste AMA föreslog den Reddithar det amerikanska företaget meddelat att PH1 snart kommer att ta emotofficiell och definitiv uppdatering till Android Oreo, som också kommer att ge stöd för Project Treble.

Dessutom stöd till dubbelklicka för att vakna och stänga av skärmen elektronisk stabilisering av kameran under videoinspelning och uppslukande läge medan du spelar upp filmer på skärmen. Det finns även andra buggfixar och olika problemlösningar, som de som är relaterade till minimivolymen och casting av skärmen på Oreo.

Kommer dessa innovationer att räcka för att förbättra försäljningen av Essential-smarttelefonen? Vi kan inte vara säkra, men det ser ut som att företaget gör allt för att göra det att förbättra enhetens prestanda och funktionalitet. För att läsa alla svar till Reddit-användare kan du gå till sidan dedikerad till AMA på den här adressen.

Relaterade artiklar

Back to top button