Ergotron TRACE – det mest avancerade bildskärmsfästet –

TRACE nytt bildskärmsfäste

Fördelarna med bildskärmsfästen är så stora att vi erkänner att vi är stora fans av dem. Och vi älskar dem så mycket att vi slutar använda dem inte bara för att placera monitorer, utan för att skapa strukturer som till och med tillåter oss att ha en bärbar inspelningsstudio för YouTube, eller mer komfort när det kommer till streaming.

Nåväl nu Ergotron kom med ett nytt förslag som bryter de vanliga scheman för den här typen av media lite och förbättrar dem med en konstig idé som gör dem väldigt intressanta. Så mycket att den inte bara är idealisk för användning med datorskärmar, utan den kan också vara idealisk för TV-apparater så länge de faller inom tillverkarens rekommenderade viktgränser. Och ändå vad är speciellt med detta monitorfäste.

SPÅR , som det nya erbjudandet från Ergotron heter, är ett bildskärmsstativ, där det första som fångar ens blick är själva stativet som fästs i bordet och som dubbel arm som sedan går till skärmen. Tack vare dessa två element uppnås stor stabilitet, vilket är mycket nödvändigt för att stödja skärmens vikt i olika positioner som båda händerna tillåter, och detta är ett annat viktigt värde.

Som namnet antyder tillåter detta stöd oss ​​att spåra nästan alla rörelser på skärmen så att den alltid är i den position där vi vill använda den. Monitorn är närmare dig, åt den ena eller andra sidan, vrid den till och med så att du kan se den från sidan utan problem.

Naturligtvis är attraktionskraften för detta stöd inte begränsad till detta, det använder också ett system som tillåter vertikal höjdjustering in ett mycket smidigt och enkelt sätt tack vare ett system som liknar glidsystemet. Så om du ska arbeta på monitorn när du står eller sitter, kan du alltid ställa in den idealiska höjden på några sekunder. Dessutom kan spänningen justeras efter vikten på varje skärm.

Och till råga på allt har vi ett kabelhanteringssystem som låter allt passera genom en platt och flexibel slang som ger skrivbordet ett renare utseende.

Ergotron TRACE tekniska data

Efter att ha sett supporten, om du gillade den, vill du förmodligen veta vad dess specifikationer är för att se om du kan använda den med din nuvarande konfiguration. Tja, detta är den information som tillverkaren erbjuder om vilka typer av skärmar (datorskärmar eller tv-apparater) som de måste matcha för att kunna använda dem utan problem. Men ibland kan man göra några undantag och “nuffa” lite i vissa aspekter.

  • Bildskärmsstöd är giltigt för skärmar upp till 27 ″, men inställningen 32 ″ bör inte orsaka några problem.
  • Minsta och maximala stödvikter 3,7 och 9,8 kg
  • Möjlighet att höja skärmen upp till 27,9 cm.
  • Maximal panellutning 35º
  • Maximal sidorotation 240º
  • Vrid skärmen 360 grader
  • Pickup typ VESA MIS-D, men adaptrar kan användas för kompatibilitet

Ergotron TRACE, pris och tillgänglighet

Som du kan se är det nya Ergotron-skärmfästet ganska intressant, och det finns inte bara ett enda skärmalternativ, utan också dubbel klämma version använd inställningar med två bildskärmar.

Beroende på om du behöver använda en eller två skärmar är ergonomin, organisationen och mångsidigheten hos arbetsytan mycket hög. Naturligtvis kommer den inte att finnas tillgänglig förrän i slutet av augusti, och det slutgiltiga priset kommer att behöva redas ut. Med tanke på några av alternativen i märkets katalog är det logiskt att anta att det kommer att kosta mer än det klassiska vapnet som finns i många butiker och som är enklare.

Om du arbetar i timmar framför en skärm kan fördelarna förvandlas till en investering som snabbt betalar sig.

Relaterade artiklar

Back to top button