Enligt denna rendering kan framsidan av Nokia 9 ha mycket gemensamt med Samsung Galaxy S8

Note: We hope you enjoy reading this article: Enligt denna rendering kan framsidan av Nokia 9 ha mycket gemensamt med Samsung Galaxy S8

Nokiabar – dyrbar och ofta pålitlig orientalisk källa för Nokia-märkta enheter – har definitivt satt Nokia 9 i sikte, den påstådda nästa övre delen av intervallet av det finska märket. Efter att renderingen läckte för några dagar sedan, som visade enhetens möjliga baksida, är här en ny rendering vill också avslöja frontlinjernavilket de verkar bli inspirerad till en av de mest framgångsrika smartphones 2017.

Baserat på denna rendering skulle Nokia 9 vara utrustad med en display med extremt små övre och nedre ramar och kom igen sidokanter kännetecknas av en mycket uttalad krökning, kanske ännu mer än Samsung Galaxy S8, dess uppenbara inspirationskälla. Trots detta harsidförhållande av displayen från 5,7″ fortfarande skulle vara 16:9 och upplösningen skulle komma till QHD (1 440 x 2 560 pixlar).

Krökningen på displayen skulle följa den, som redan setts i föregående bild, av det bakre glaset, där fingeravtryckssensorinte hitta utrymme mellan de reducerade ramarna på framsidan.

Resten av specifikationerna är fortfarande baserade på rena antaganden, med början i internminnet från 128 GB Och 6/8 GB RAMför att komma till IP68-certifiering och till trådlös laddning.

I dagsläget är det riktigt svårt att lagra mycket förtroende på dessa renderingar, när man är osäker är det alltid klokare att gå vidare med varning och vänta på mer detaljerad information om den framtida Nokia 9. Men om de estetiska linjerna bekräftas, skulle du gilla det eller hoppades du på något annat?

Relaterade artiklar

Back to top button