en ZEISS-kamera för att fånga allt –

vivo X60 Pro finns redan till försäljning i vårt land för mindre än 800 euro och har ett samarbete med ZEISS.Detta är slutet på vad som för många är den bästa smarttelefonen för att skapa innehåll. Om du behöver ta de bästa bilderna och skapa perfekt stabiliserade videor av professionell kvalitet är din sökning över.

Den bästa modellen av ett prestigefyllt teknikföretag inkluderar 6,56 tums skärm med böjda kanter och nästan inga ramar, där selfiekamerahålet i mitten nästan är osynligt. Detta är en Full HD+-panel med en uppdateringsfrekvens 120Hz och 800 nits maximal ljusstyrka, vilket kompletteras internt av en kraftfull Snapdragon 870-processor , 12 GB RAM och 256 GB det finns mer än tillräckligt med lagringsutrymme för att lagra allt ditt innehåll.

vivo X60 Pro

Med ett högkapacitetsbatteri med snabbladdning 55W och jobbar för Android 11 , där mobilen “bryter” den, finns i avsnittet “Kreativt”.

Kameran är gjord för att sticka ut

Den mest intressanta delen av vivo X60 Pro är en kameramodul utvecklad i samarbete med det prestigefyllda fotografiska företaget ZEISS. Här har vi Huvudkamera 48 MP med Sony IMX598-sensor utrustad med 2.0 gimbal-stabiliseringssystem och 5-axligt videostabiliseringssystem; ett 13MP ultravidvinkelobjektiv med ett 120-graders synfält som kan användas som ett makroobjektiv, och slutligen ett 13MP porträttobjektiv.

foto vivo X60 Pro

Tack vare denna konfiguration och den artificiella intelligensen från Qualcomm-processorn ser färgerna på bilderna väldigt realistiska och exakta ut både dag och natt. Och faktum är att fotografering i svagt ljus också är en enorm förbättring jämfört med föregående generation, tack vare lägena Supermoon och Astro.

Video Recording Pro Level

Men om kvaliteten på våra bilder redan är imponerande på fotografisk nivå, när vi väl aktiverar videoläget, sticker mobiltelefonen ut i sin egen rätt tack vare användningen av teknologier som utvecklats för de mest krävande “filmskaparna”. Vilken mobiltelefon kan du hitta på marknaden med Timbal som efterliknar kapaciteten hos professionella videokameror?

Kamerasensorer vivo X60 Pro

Supersläta 4K-klipp kan skapas med X60 Pro tack vare den avancerade stabiliseringstekniken som tillhandahålls av Gimbal Stabilization 2.0, som lägger till en extra stabiliseringsaxel inrymd i ett helt nytt stöd för att motverka vertikala och horisontella armrörelser, och detta har en djup och påtaglig inverkan på fotografi och videor som vi gör i alla möjliga fotograferingsscenarier. Och här lade Zeiss en hand i det, tillämpade linsförvrängningskorrigering och eliminerade artefakter under svåra ljusförhållanden.

Resultaten som erhålls med den levande mobiltelefonkameran är tydliga: dagtidsbilder är fulla av detaljer, skarpa, väl exponerade och med stort dynamiskt omfång. Fokus är snabbt och färgerna är exakta, oavsett om du använder huvudsensorn, ett vidvinkelobjektiv eller ett porträttobjektiv, där systemet använder omedelbar oskärpa när du zoomar in och fotograferar ett motiv.

Prestanda i lågt ljus är på en helt ny nivå, delvis tack vare den AI-baserade brusreduceringsalgoritmen. Extreme Night Vision 2.0, som hjälper användare att fånga varje detalj i svagt ljus med en enda knapptryckning. Vi kan inte glömma den stora bländaren på f / 1.48 på huvudsensorn och stabiliseringen av gimbalen som finns i huvudkameran gör att vi kan ta ljusa och tydliga bilder i svagt ljus i både fotografering och video.

Innovativ design till låg kostnad

vivo X60 Pro

Smarttelefonen finns nu i stora butiker i landet där du hittar den i två färger: Midnight Black med en vikt på 177g och en ultratunn kropp på bara 7,59 mm, och en Shimmer Blue-variant med en vikt. 179 g och endast 7,69 mm tjock.

De bakre kamerorna är inrymda i en ny tvåfärgad design, vilket möjliggör en smalare enhet som kan redan köpas i Spanien för 799 euro.

Relaterade artiklar

Back to top button