En Xperia-smarttelefon med OLED-skärm kan vara i Sonys framtidsplaner (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: En Xperia-smarttelefon med OLED-skärm kan vara i Sonys framtidsplaner (foto)

Teknologi OLED har nu börjat avfolka i den övre delen av smartphone-landskapet. När privilegiet för endast Samsung-smartphones – som använder AMOLED-skärmar – den konstant mognad av denna teknik, i kombination med kvalitet inneboende som ger som hemgift – framför allt, absolut kontrast Och ljusare färger – har fått många andra producenter att besluta sig för att anta det under den senaste perioden. OnePlus, LG och Google har gjort det till en arbetshäst och även Apple har valt en OLED-panel till sin iPhone X. Och du vet, när Cupertino-jätten tullklarering en teknik är det alltid ett lopp för att anpassa sig.

De nästa tillverkare som inom en snar framtid kan lansera en smartphone med en OLED-skärm är Sony. Det japanska företaget har en bakom sig lång och fruktbar erfarenhet med OLED-paneler i branschen TV och kunde därför bestämma sig för att ta steget också för sin egen Xperia smartphone high-end, som han skulle föreslå ett jobberbjudande nyligen släppt av sin mobilavdelning.

Kungörelsen – publicerad den 30 november sist och giltig till 28 februari 2018 – nämner uttryckligen projektet för att integrera OLED-skärmar på mobila enheter och sticker också ut bland de nödvändiga krav kompetensen i jobbprofilen. För tillfället, förutom att representera en otvetydig ledtråd på ett scenario som Sony är åtminstone utforskar, skulle det vara tveksamt att lansera hypoteser om lanseringen av en Sony Xperia OLED inom en snar framtid. Under nästa MWC det är högt osannolik att den japanska tillverkaren förvånar oss ur denna synvinkel, men för andra halvåret – läs OM EN av Berlin – allt finns kvar möjlig.

Relaterade artiklar

Back to top button