En video i videon skulle vilja visa oss hur lyhörd Galaxy S9 är (uppdaterad: annan video)

Note: We hope you enjoy reading this article: En video i videon skulle vilja visa oss hur lyhörd Galaxy S9 är (uppdaterad: annan video)

Trots de många läckorna saknades fortfarande något från Galaxy S9-pusslet: en trevlig video. Låt oss säga direkt att så inte är fallet, för videon i fråga är verkligen inte vacker. Det verkar till och med vara en video i videoför om du noggrant observerar de första ögonblicken av filmen kommer du att märka att det som filmas är en skärm som spelar upp en video av den aktuella smartphonen.

Det är därför svårt att säga om det verkligen är en av de Samsung S9 som visas, även om det verkligen verkar vara en Samsung-smartphone med böjda sidor och nedre ram särskilt innesluten; mer än det är nu på Galaxy S8. Själva filmen skulle då gärna vara ett test på beröringskänslighetmen ärligt talat kommenterar vi inte ens den aspekten, eftersom “testet” i fråga är väldigt lite.

Det är fortfarande en månad kvar till presentationen av Galaxy S9, planerad till den 25 februari i Barcelona, ​​och detta är verkligen bara ett smakprov på vad som ligger framför oss.

Vi påminner dig bara om att de stora innovationerna i den nya toppen av Samsung-sortimentet inte kommer att ligga före, utan snarare Bakomdär vi kommer att ha nya kameror (dubbla, på S9+) också med variabel bländare (åtminstone på S9), och fingeravtrycksläsare äntligen flyttat lägre.

Uppdatering 25/01/2018 kl 12:45

De fortsätter att läcka påstådda videor av Galaxy S9, alltid overifierbar och alltid väldigt kort. Dagens etta visar oss fram- och baksidan av vad en ska vara dummy box smartphone, men det kan mycket väl vara en mockup, eftersom den faktiskt inte är påslagen. Kort sagt är den enda “bekräftelsen” i förhållande till placeringen av den bakre kameran, som har varit känd i månader. Ta dock inte mått och ytbehandlingar för absoluta.

Relaterade artiklar

Back to top button