En smak av Samsungs 2018, med de officiella bakgrundsbilderna för framtidens Galaxy A8 och Galaxy J2 (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: En smak av Samsungs 2018, med de officiella bakgrundsbilderna för framtidens Galaxy A8 och Galaxy J2 (foton)

Det verkar nu säkert att Samsung har bestämt sig för det revolutionera den historiska nomenklaturen för stämma Galalxy A-intervallavsätter A3, A5 och A7 till förmån för A8 och A8+. De nya 2018 mid-range smartphones från den koreanska jätten kommer närmare och närmare presentationen officer, tillsammans mednybörjarnivå Galaxy J2 (2018). Bevis? De officiella bakgrundsbilder av dessa nya modeller, redan läckt på nätet.

Det handlar snarare om bilder enkel och minimalvarav några de har bokstaven A och bokstaven J, initialer för respektive tillhörighetsrad. Vi vill inte ha J2, men fokus ligger kvar på framtidens A8 och A8+ (2018), smartphones som är lovande mycket intressantsanktionera debut i mellanklassen av Samsung inte bara avInfinity displaymen också av dubbel bakre kamera.

Användarmanualen som läckt online verkar också bekräfta denna andra egenhet, medan en video gav oss några ledtrådar om resten av Tekniska specifikationersom borde vara mycket respektabel, stark av en SoC Exynos 7885, 6 GB RAM, 64 GB internminne och ett batteri från 3 500 mAh.

Om du mot bakgrund av all denna information inte kan vänta med att få tag på nya Galaxy A8 och A8 + (2018), passera väntan med den officiella tapeten du hittar Nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button