En skiss av Huawei P8 avslöjar dess mått och mer

Huawei P8 den kommer att bli lite större än föregångaren Ascend P7, åtminstone enligt några skisser som nyss läckt ut, som dock endast hänvisar till en prototyp av smartphonen, och som därför kanske inte rapporterar exakta data för den slutliga modellen.

Men baserat på dessa mått på Huawei P8 den ska vara 144,9 x 71,90 x 6,6 mm, medan P7 stannade vid 139,8 x 68,8 x 6,5 mm. De är inte så stora skillnader, så mycket att även de nuvarande smartphone-ägarna knappast kommer att märka dem särskilt mycket, om de skulle byta till nästa modell.

LÄS ÄVEN: Huawei P8: bekräftad lansering och tekniska egenskaper från ryktena

Bortsett från det har vi bekräftelse på närvaron av en slot microSD på höger sida, tillsammans med volymvippa, strömknapp och SIM-kortplats, medan två högtalare är placerade på undersidan och ljuduttaget i den övre.

Den mest intressanta delen är dock baksidan: singel kamera, förmodligen 13 megapixel, och inte en duokamera som på Honor 6+; och under detta är det möjligt att se ett horisontellt band som kan vara ett fingeravtrycksläsare och/eller ett beröringskänsligt område.

Kort sagt, Huawei verkar redo att slåss på många fronter med denna P8, både när det gäller elegans design och gudar materialdet av funktionerna: den 15 april vi får reda på om det har lyckats.

Relaterade artiklar

Back to top button