En Samsung-smartphone med Exynos-processor, Intel LTE-modem och QHD-skärm kommer

Note: We hope you enjoy reading this article: En Samsung-smartphone med Exynos-processor, Intel LTE-modem och QHD-skärm kommer

De senaste månaderna har rykten cirkulerat flera gånger om möjligheten att Galaxy S5 antog en uppvisning 2K (2 560 x 1 440 pixlar), vilket sedan inte hände: anledningen till dessa rykten beror på det faktum att Samsung faktiskt testade olika liknande prototyper, som senare visade sig fortfarande vara för komplexa för massproduktion, särskilt av en liknande modell, tillverkas i miljontals enheter.

LÄS ÄVEN: Den svårfångade Galaxy F visas i några konceptrenderingar (foto)

Detta betyder inte att Samsung har övergett utvecklingen av en “premium”-utgåva av S5, kallad helt Projekt KQtill skillnad från Project K, eller Galaxy S5 som vi alla känner till.

En av de möjliga varianterna av denna nya modell bör vara utrustad med SoC Exynos 5430 med byggprocessen a 20 nmLTE-modem Intel XMM7260 kategori 6 vid 300 Mbit/s och en QHD-skärm.

Det är dock värt att notera att, liksom i fallet med de senaste månadernas rykten, även dessa måste tas med fördel: rykten har redan dykt upp om en möjlig modell med SoC Snapdragon 805, som också kan vara den internationella version av smartphonen som beskrivits hittills; Dessutom, bland de olika prototyperna, är det också möjligt att hitta en (kodnamnet “a3w5”) alltid med en QHD-skärm och tillgänglig i varianter endast Wi-Fi, 3G och LTE, vilket skulle föreslå en surfplatta.

Kort sagt, Samsung verkar inte betala för nya avancerade enheter, och förmodligen kommer LG G3 i år att få mer direkt konkurrens när den kommer ut på marknaden, jämfört med vad som hände förra året. Vi får se om och när allt detta blir verklighet.

Relaterade artiklar

Back to top button