En Samsung Galaxy A (SM-A500) passerar GFXBench

Note: We hope you enjoy reading this article: En Samsung Galaxy A (SM-A500) passerar GFXBench

Om du har följt de senaste veckornas skvaller, ryktena om en hypotetisk En liga av Samsung kommer säkert inte att ha gått obemärkt förbi. Efter stamfadern Galaxy Alpha förväntas en hel rad smartphones, som skulle dela designen och metallkroppen med den senare.

LÄS ÄVEN: SM-A500 erhåller Bluetooth-certifiering

Kodnamn SM-A500 den skulle tillhöra den här serien och efter att ha fått Bluetooth-certifieringen återvänder den idag till att pratas om tack vare ett test registrerat i GFXBench-databasen.

Riktmärket i fråga avslöjar (nästan) varje detalj i enheten: vi står inför en smartphone i mellanklassen med Android 4.4.4 utrustad med en 4,8-tums HD-skärm, 64-bitars Snapdragon 410-processor2 GB RAM, 8 GB internminne, 12 MP bakre kamera och 4,7 MP främre kamera (eller kanske 3,7 MP, som den som tillhandahålls för Galaxy Note 4).

Om alla de läckta funktionerna bekräftades skulle det finnas mycket lite annat att veta om den här enheten: vi måste bara vänta på presentationen av Samsung, som kan ske lite tyst för att inte ta bort utrymme från Galaxy Alpha och Galaxy Anmärkning 4.

Relaterade artiklar

Back to top button