En releasekandidat för iOS / iPadOS / tvOS 15.2, watchOS 8.3 och macOS 12.1 Monterey

Cupertino rullar ut Release Candidate-versionen av iOS / iPadOS / tvOS 15.2, watchOS 8.3 och macOS 12.1 Monterey för utvecklare ikväll.

Illustration: En releasekandidat för iOS / iPadOS / tvOS 15.2, watchOS 8.3 och macOS 12.1 Monterey

Som en påminnelse inkluderar denna iteration av iOS bl.a. ytterligare inställningar för nödsamtal, röstigenkänning för flera användare för HomePod, Makroläge för iPhone 13 Pro, alternativ för att ställa in en legatkontakt, appens sekretessrapport och aviseringar för sexuella ögonblicksbilder i Messages (i USA). På macOS-sidan, denna nya iteration kommer kanske att vara tillfället för Apple att förfina Universal Control (som fortfarande inte verkar vara en del av denna RC) och SharePlay, två flaggskeppsfunktioner i systemet, som presenterades på WWDC21, men frånvarande från den slutliga versionen av Monterey . Cupertino kan också ha haft tid att ta itu med de få frågorna i sin ungdom, såsom RAM-buggen (som involverar RAM-användning som vida överstiger applikationens behov, såväl som mängden fysiskt minne i maskinen), såväl som problem med USB -C-hubbar, eller laddning via MagSafe på den senaste 16-tums MacBook Pro (stängd och avstängd) och hantera bildskärmar.

Ankomsten av en Release Candidate-version tyder på att den slutliga versionen snart bör distribueras för alla användare (nyligen publicerade Apple flera RC:er för att försöka rätta till buggar innan den slutliga versionen distribueras). Om du är en utvecklare kan du skaffa iOS och iPadOS 15.2 RC genom att följa den här länken.

Illustration: En releasekandidat för iOS / iPadOS / tvOS 15.2, watchOS 8.3 och macOS 12.1 Monterey

Relaterade artiklar

Back to top button