En prototyp av LG G6 visas på dessa bilder: kommer det verkligen att bli så här? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: En prototyp av LG G6 visas på dessa bilder: kommer det verkligen att bli så här? (Foto)

Det officiella presentationsdatumet för nästa LG G6 är den 26 februari, men skott läckt idag kan de redan vara en bra bekräftelse på de många rykten som släppts de senaste veckorna.

Bilderna du hittar i galleriet är de av en mycket trolig prototyp av G6, fortfarande dåligt färdig och med några kablar som sticker ut på baksidan. De design den ser verkligen väldigt lik ut den som visas i de renderingar vi publicerade för några veckor sedan, vilket framgår av rundade hörn och den Metall ram på sidorna.

På baksidan kan du tydligt se dubbel kameraarv från föregångaren LG G5, medan under det är fingeravtryckssensor cirkulär till formen. På det sista fotot har vi en nära bild av den nedre delen, där enda högtalare och dörren USB typ-Coch den hörlursuttagplacerad på ovansidan.

Kort sagt, det verkar som om de nyheter som släppts hittills har väl avgränsat alla funktioner av denna nya LG G6, även om vi fortfarande måste vänta på det officiella tillkännagivandet för definitiv bekräftelse.

Kommer det koreanska företagets nya toppsortiment att kunna kämpa på lika villkor med den imponerande rivalen Samsung Galaxy S8?

Relaterade artiklar

Back to top button