En påstådd officiell återgivning av nästa Samsung Galaxy S8 har läckt ut

Under den här veckan läckte ett riktigt fotografi av Samsung Galaxy S8 ut där vi för första gången kunde se hur baksidan på den här smarttelefonen var. Men som alla läckor som visas på internet var bildkvaliteten inte den bästa.

Men idag a självklart framställa tjänsteman för nästa Galaxy S8 som gör att vi kan se detaljerad design av det nya som Samsung förbereder oss.

På bilden ovan kan vi se det framdelen helt förändrad, avsevärt minska den övre och nedre ramen, Dessutom ta bort mittnyckeln så att skärmen får mer utrymme med sina böjda kanter. Vi noterar också att laget det kommer att ha en iris -skanner.

Vi kan också se att på kanterna, särskilt under volymknapparna, det finns en fjärde nyckel som inte fanns i tidigare modeller. Enligt rykten, det skulle tjäna till att aktivera den virtuella assistenten som Samsung förbereder för detta team och som vi också kommer att se i andra produkter från tillverkaren.

Till sist vi ser på baksidan sin fingeravtrycksläsare och dess slående och kritiserade position, eftersom tack vare fotografiet som ursprungligen läckte ut från baksidan, är det redan många som kritiserar positionen för den fingeravtrycksläsaren.

Samsung förväntas presentera denna nya Galaxy S8 bara nästa mars 29, så det finns fortfarande tillräckligt med tid att veta alla detaljer.

Kom ihåg att allt ovanstående bygger på rykten, här finns inget bekräftat av Samsung.

Tack så mycket Fabián Stegmaier för att du meddelade oss!
Med information från Slashleaks

Relaterade artiklar

Back to top button