En överraskande transparent Xiaomi Mi8 dyker upp i en ny video, men kommer det verkligen att vara han? (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: En överraskande transparent Xiaomi Mi8 dyker upp i en ny video, men kommer det verkligen att vara han? (video)

Nu är det bara några dagar kvar officiell presentation, men det verkar som att den nya Xiaomi Mi8 redan är på väg att ses. Enligt de senaste ryktena skulle enheten som dök upp på mycket kort tid vara det senaste Xiaomi-hemfyndet video praktiskt på Weibo, och det skulle vara en väldigt speciell variant.

Smarttelefonen som är synlig i videon som bifogas i slutet av artikeln presenterar faktiskt en transparent lock på baksidan, som visar upp de inre komponenterna och föreslår vad vi kan hitta under kroppen.

Förutom Mi-logotypen, den som anbringats av företaget självt, kan Qualcomm-logotypen också tydligt ses på baksidan, ytterligare bekräftelse på användningen av en processor Snapdragon 845. där dubbelkamera baksidan är placerad vertikalt, som på iPhone X, medan det inte finns några spår av fingeravtrycksläsaren, kanske integrerad under displayen.

Och när man går direkt till displayen kan man inte undgå att lägga märke till bred skåra som dominerar den övre delen, där speciella sensorer för Ansiktsigenkänning.

Dessutom sitter en strömknapp på sidorna röd färgprecis under volymknappen.

Med tanke på att detta är obekräftad information, därför att ta med varningden här möjliga varianten av Mi8 ser verkligen väldigt intressant ut, även om det bara skulle kunna vara en prototyp inte definitivt. Vi kommer att få veta sanningen först den 31 maj, dagen för den officiella lanseringen av den nya modellen, men förväntningarna från fansen skjuter redan i höjden.

Relaterade artiklar

Back to top button