En OnePlus 6 i drift leker kurragömma i detta stulna skott: “den” för hacket!

Note: We hope you enjoy reading this article: En OnePlus 6 i drift leker kurragömma i detta stulna skott: “den” för hacket!

Det är fortfarande tre veckor kvar till den 16 maj, det datum som OnePlus valt för presentationsevenemanget i London av sin nya flaggskeppssmarttelefon, OnePlus 6. Också tack vare informationen som sprids av tillverkaren själv, kan det absolut inte sägas att OnePlus 6 är inlindad i en slöja av mystik, eftersom vi är nu medveten framträdande specifikationer och övergripande design. Design som kommer att kännetecknas, om du gillar det eller inte, av närvaron av hack i stil iPhone X. Hur kommer den slutliga effekten fortfarande kan vi inte veta exakt, men detta nya skott stulen försök ge oss en mer konkret idé.

På bilden ser vi en påstådd OnePlus 6 arbetssätt, kamouflerad i raderna av ett speciellt omslag, men den mest diskuterade detaljen finns där på displayen. där hack för att avbryta kontinuiteten i displayen verkar den vara av inte exakt inneslutna dimensioner: en närvaro därför inte direkt diskretvilket inte kommer att glädja de OnePlus-fans som inte villigt har tagit denna snäva märkning mot den senaste smarttelefonen från äpplet.

Datumet den 31 december som rapporterades av widgeten på OnePlus 6-hemmet lämnar vissa tvivel om bildens sanning, men de allmänna formerna, även om de är dolda, matchar adekvat med informationen som redan finns i vår ägo. OnePlus 6 det blir därför såeller något mycket liknande: om du inte gillar det för mycket, kommer det att beröra vänja sig vid det.

Relaterade artiklar

Back to top button