En ny “Vivo Nex” har dykt upp på webben: den ser ut som en Vivo Apex, men är den verkligen? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny “Vivo Nex” har dykt upp på webben: den ser ut som en Vivo Apex, men är den verkligen? (Foto)

Händelsen den 12 juni kommer att avslöja hela sanningen om nya Vivo Apex, men fram till det ögonblicket kommer många tvivel fortfarande att kvarstå. Det verkar faktiskt som att ryktena som kommit de senaste timmarna bara ökar antalet, med tanke på att det från och med idag också talas om en ev. Jag bor Nex.

Vad detta namn betyder är svårt att säga. En ny bild som läckt ut på nätet visade frontpanel av en smartphone mycket lik Vivo Apex som vi har känt de senaste månaderna, om det inte vore för en liten, nästan mikroskopisk detalj: på den nedre kanten, precis på höger sida, finns en hål liten storlek, aldrig sett tidigare i tidigare renderingsläckor.

De mest tillförlitliga hypoteserna är bara två. Det enklaste är att denna nya Vivo Nex är samma gamla Apex, men med en nytt namn och olika, som kanske kan användas på en nivå kommersiell för presentation och försäljning i butik.

Men om det lilla hålet som redan nämnts visar sig vara ett hus för Fram kamera, skulle frågan få en helt annan ton. Vi vet att Vivo Apex kommer att ha en popup-kamera på framsidan, med en dedikerad mekanism som kommer ut från den övre kanten. Denna nya Nex kan därför vara en annan enhet, kanske en billigare version av Apex, utrustad med en främre kamera placerad längst ner i stil med Xiaomi Mi MIX.

Går vi vidare till nivån för intern hårdvara, kommer mer säkra data från några foton som visar systeminformationen. Enligt dessa skärmdumpar bör Vivo Apex vara utrustad med en SoC Qualcomm Snapdragon 845 med 8 GB av RAM och systemet FunTouch OS 4.0 baserad på Android 8.1 Oreo. Dessa är ytterligare bekräftelser på de tidigare ledtrådarna, som gick exakt i samma riktning, så vi förväntar oss att det här är de tekniska specifikationerna för den nya Vivo-modellen.

Kort sagt, oavsett om det heter Apex eller Nex, är det viktiga att det kinesiska företagets nya toppsortiment är ett riktigt monster av kraft och att den behåller sin mycket speciella gränslös estetik.

Om det verkligen skulle komma en billigare variant skulle det säkert göra många användare nöjda.

Relaterade artiklar

Back to top button