En ny video verkar avslöja den nya Meizu M6S och dess fingeravtrycksläsare på sidan (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny video verkar avslöja den nya Meizu M6S och dess fingeravtrycksläsare på sidan (foto)

Nya rykten kommer om vad Meizu M6S borde vara härnäst medium räckvidd av det kinesiska företaget som marknadsförs under varumärket mBlå. Smarttelefonen dök upp i en outgiven video- läckt på nätet, som visade alla de mest uppenbara estetiska innovationerna.

Förutom displayen (inte så mycket) gränslös med formfaktor 18:9bekräftar den korta videon också försvinnandet av mBack-knappen på framsidan och närvaron av fingeravtrycksläsaren på höger sida, eller åtminstone föreslår detta liten fördjupning som kan ses på denna del av kroppen.

Märket syns tydligt på baksidan mBlu från Meizusom som nämnts skulle kunna vara en ny division av Meizu, förmodligen endast avsedd för vissa marknader specifik.

För närvarande vet vi inte om enheten som visas i videon faktiskt är den nya M6S, så låt oss ta denna information med en nypa salt. Enligt rykten, datum för presentation av denna modell kan vara ganska nära, så även den nya mellanklassen kan komma in i första månaderna 2018kanske i sällskap med toppserien Meizu 15.

Relaterade artiklar

Back to top button