en ny version av Tamagotchi i form av en klocka –

Tamagotchi i form av smarta klockor

1996 lanserades Bandai en av de mest framgångsrika Tamagotchi-leksakerna… Dessa små varelser, som levde inuti en liten digital nyckelring, blev några av de första virtuella husdjuren för miljontals användare runt om i världen. Även om de rent grafiskt slutade likadant: döda. Eftersom dess ägare glömde att de har en inom några dagar efter att de fått den.

Tja, från den lanseringen fram till idag har Tamagotchi kommit tillbaka då och då, men alltid med i princip samma produktidé. Nu gör jag det igen, men den här gången har allt förändrats och dykt upp i en enhet som inte längre är en nyckelring, utan en smartklocka.

Tamagotchi smart Det här är Bandais nya smartklockformade leksak som gör att du kan fortsätta njuta av eller nostalgiskt minnas åren när du vaknade på morgonen och såg att din Tamagotchi dog och du var inte säker på vilken dag det hände.

Som du kan se på bilderna och vidare i kampanjvideon kommer nya Tamagotchi Smart att ha mer än bara en formfaktor för smartklocka som en nyhet. Detta nya förslag kommer att lägga till tre viktiga funktioner.

Först kommer det nu att användas Pekskärm så att du kan interagera med den. En intressant förbättring trots att man behåller de tre klassiska knapparna under skärmen.

För det andra kommer det nu också att tillåta dig att använda din röst, men inte på det sätt du tror. Här är mikrofonen endast för igenkänning användarens röst och väcka honom. Inget som du kan säga något till Tamagotchi och tro att han kommer att träffa dig.

Äntligen kan du använda nya Tamagotchi Smart externa kort som, när den väl är ansluten, låter dig utöka information om själva spelet och som din Tamagotchi kommer att dra nytta av.

Tamagotchi smart

Ny Tamagotchi Smart var föddes nästan som en semesterpresent för 25-årsdagen av lanseringen av originalmodellen och kommer att säljas i 23 november 2021 … Under tiden får du vänta och se om Bandai bekräftar att den även kommer att säljas i andra länder eller bara i Japan.

Det är sant att det lanseras där ödet för dessa virtuella varelser lanseras, kommer att vara praktiskt taget samma för alla: användaren lämnar för att dö. För vi måste erkänna att i reklamfilmerna verkar allt väldigt roligt, men i vardagen fortsätter det att vara en apparat baserad mer på visselpipor, den försöker bara få vår uppmärksamhet så att vi kan ge den något att äta, leka eller borsta upp. … upp. Och först är det okej, men sedan blir du uttråkad och du bryr dig inte om hur jag dör.

När det gäller priset, förutsatt att det säljs utanför Japan, kommer de att kosta runt 60 EUR förändring Mer eller mindre. Och TamaSma-kort med ytterligare innehåll kommer att kosta cirka 10 euro. Naturligtvis, om du vill kontrollera om du kan ta hand om det eller inte, kan du göra det med den appliknande versionen som körs för iOS- och Android-enheter: Min Tamagotchi för alltid.

Relaterade artiklar

Back to top button