En ny version av Nokia 9 gör att vi bättre förstår hur “gränslös” den kan vara

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny version av Nokia 9 gör att vi bättre förstår hur “gränslös” den kan vara

Nya Nokia 9 bör officiellt komma om ungefär en månad, men som vanligt har ryktena redan avslöjat de flesta av dess hemligheter. Efter FCC-certifieringen, som gav en ledtråd på databladet, en opublicerad framställa dök upp på Weibo visar ossutseende av det finska företagets nya smartphone.

Enligt vad bilden visar kan Nokia 9 ha en design i linje med tidigare modeller, men med några små justeringar som skulle göra den ännu mer i takt med tiden. Vi pratar självklart om det breda kantlös displaysom har så gott som obefintliga ramar på långsidorna och två lite mer tydliga kanter på ovan- och undersidan.

Genom att fokusera din uppmärksamhet på den övre kanten kan du lägga märke till systemet av dubbel kamera som ska integreras på denna modell, medan sidokarmen helt ska vara gjord av metall.

Ett av de mest troliga presentationsdatumen kan vara nästa 19 januarimen för närvarande har vi ingen officiell bekräftelse.

Så vi ser fram emot de närmaste veckorna för att ta reda på om de många rykten som har kommit ut på sistone har gett realistisk information.

Relaterade artiklar

Back to top button