En ny Sony Xperia dyker upp på Geekbench med Snapdragon 845 och 4 GB RAM

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny Sony Xperia dyker upp på Geekbench med Snapdragon 845 och 4 GB RAM

Det finns fortfarande opublicerad information om en av de möjliga nya Sony Xperia som kommer under de kommande månaderna. Efter ryktena redan sett under de senaste veckorna, modellen med kod H8266 dök upp igen Geekbench lägga till några detaljer till vad vi redan visste om honom.

Förutom kollegan H8216 bör den här enheten också ha en riktig hårdvara i toppklass, tack vare en Qualcomm Snapdragon 845 SoC, 4 GB RAM och direktstöd för Android 8.0 Oreo. Skärmen ska hålla den klassiska upplösningen Full HD i 16:9, samma som hela utbudet av H82XX-smarttelefoner.

För protokollet rapporterar vi poängen relaterade till testet som genomfördes på Geekbench: 2 393 poäng i enkärnig e 8 300 flerkärniga. Även om det inte är dålig data, kom ihåg att vi pratar om en enhet som fortfarande finns kvar prototypversionså allt kan förändras efter lanseringen.

Väntar på lite officiell information angående inlämningsdatumlåt oss ta dessa nya rykten med en nypa salt och lägga dem till de många andra som kom under de föregående månaderna.

Faktum är att Sony är i full gång med lanseringen av nya produkter för 2018och vi är väldigt nyfikna på hur allt detta kommer att förverkligas.

Relaterade artiklar

Back to top button