En ny Samsung-smartphone dyker upp i video: kommer det att bli en annan Galaxy A9? (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny Samsung-smartphone dyker upp i video: kommer det att bli en annan Galaxy A9? (video)

Den mystiska kodnamnet Samsung-smarttelefonen SM-G8850 dök upp från ingenstans i en ny video, förmodligen från Kina. Jag hade redan pratat om den här enheten förra månaden och förnekade ryktena om att det skulle vara möjligt Galaxy S9 Minimen vi har inte hört så mycket mer om det sedan dess.

Vissa delar av designen syns tydliga från videon, till exempel skärmen Infinity display mycket lik den i S9-serien, om än med lite mer accentuerade ramar. På baksidan kan du se dubbelkammen placerad vertikalt på vänster sida och fingeravtrycksläsaren i mitten, medan på den nedre kanten finns ljuduttag och dörren USB typ-C.

Under de små justeringarna i gränssnittet visar användaren också skärmen som relaterar tillBixby röstassistentdärför verkar också dess närvaro bekräftad.

Vad som återstår att förstå är vilken enhet vi pratar om. De mest troliga hypoteserna pekar på denna smartphone som en ny representant för A-serien, kanske en ny variant av Galaxy A9 eller det opublicerade Galaxy A10men för närvarande har vi ingen information för att bekräfta eller dementera dessa rykten.

Relaterade artiklar

Back to top button