En ny Nubia-smartphone passerar TENAA: är det verkligen Z18? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny Nubia-smartphone passerar TENAA: är det verkligen Z18? (Foto)

Den välkände läckaren Roland Quandt har återlanserat nyheten på Twitter: en ny topp i sortimentet Nubia har dykt upp på TENAAs hemsida. Specifikationerna pekar på nästa Nubia Z18 och återkomsten av NX606J-koden verkar bekräfta detta (vi pratade redan om det för ett par månader sedan när smarttelefonen dök upp på Weibo-sidan av AnTuTu).

Vi vet fortfarande inte om det verkligen är Z18, men det råder ingen tvekan om att det är en Nubia-enhet. Tack vare TENAA kan vi faktiskt beundra de första bilderna och har flera detaljer om Tekniska specifikationer. Oavsett dess initialer kommer telefonen att finnas tillgänglig i två färger, svart och guld, och kommer att väga 172 gram med måtten 148,5 x 75,5 x 8,5 mm. Skärmen är en FHD + (1 080 x 2 160 pixlar) från 5,99″ med TFT-teknik, men vi kan inte säga hur ramlös den är eller inte.

Det finns inga bekräftelser på SoC att det enligt vad vi vet hittills ska vara Snapdragon 845, i alla fall rapporterar TENAA en 2,65 GHz 8-kärnig CPU.

Telefonen kommer att ha en 3 350 mAh batteri och kommer att finnas i två versioner med typiska RAM/lagringsvariationer: 6/64 GB och 8/128 GB.

På den fotografiska fronten 24 MP dubbla bakre kameror (detaljerna för den enskilda sensorn visas inte) med LED-blixt och 8 MP-blixten på framsidan. Fingeravtryckssensorn på baksidan och baksidan kompletterar bilden Android Oreo 8.0. Kort sagt en intressant smartphone, men för att kunna bekräfta att det är Nubia Z18 får vi vänta på ytterligare bekräftelser.

Relaterade artiklar

Back to top button