En ny Meizu X8-överraskning dyker upp: den kommer att montera Snapdragon 710

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny Meizu X8-överraskning dyker upp: den kommer att montera Snapdragon 710

Qualcomms nya Snapdragon 710 SoC verkar redan vara en av de mest populära i form av medelhög räckvidd av Android-smarttelefoner. Efter dess uppträdande på Xiaomi Mi8 SE beslutade Meizu också att använda den på en av sina enheter, nämligen den opublicerade Meizu X8andlig arvinge till den gamla kvinnan MX-serien.

Detta tillkännagavs av vd av det kinesiska samhället, Jack Wongsom också avslöjade några mycket intressanta detaljer, både på denna modell och på Meizu 16-serien. Förutom den processor som används, samma som standardvarianten av Meizu 16, uppgav Wong att det på X8 inte kommer att finnas någon fingeravtryckssensor nedanför displayen, som den tidigare nämnda modellen 16 ska tillhandahålla.

Detta bekräftar återigen att den enda nya modellen Meizu utrustad med den kraftfulla Snapdragon 845 blir varianten Pro / Plus Meizu 16, medan de andra enheterna måste “lösa” med Snap 710.

Inga ledtrådar har ännu grävts fram angående inlämningsdatum av denna nya Meizu X8, som dock redan är under utveckling och kan vara närmare än vi förväntar oss. Det kan komma inomsommar? Vi får se vad som händer under de kommande veckorna och hoppas på fler nyheter.

Relaterade artiklar

Back to top button