En ny Huawei-topp avslöjad av GFXBench: kommer det att bli Mate 9 / Mate S2?

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny Huawei-topp avslöjad av GFXBench: kommer det att bli Mate 9 / Mate S2?

Huawei har satt en presskonferens till den 1 september i Berlin, och det datumet väntas tillkännagivandet av en ny flaggskeppsmodell, som vi skulle kunna kalla Kompis 9 eller Mate S2, vilken av de två serierna som blir efterträdaren. Bortsett från namn, en ny Huawei-modell har avtäckts av GFXBench, och dess specifikationer är ganska coola.

Det är en 5,9 tum full HD (Mate 8 är en 6”, medan Mate S en 5,5”, vilket kan leda till efterföljaren till den första), med 4 GB RAM, 64 GB internminne Och 12 megapixel bakre kamera, medan den främre når 8 MP. Den mest spännande delen är dock processorn: HiSilicon Hi3660, en octa-core med Mali-T880 GPU. Problemet är att vi aldrig har hört talas om honom.

Kirin 955 som finns i P9-serien har faktiskt modellnummer Hi3650, medan Hi3635 är Kirin 930 och Hi3630 Kirin 920.

Efter denna utveckling skulle Hi3660 vara en nästa generations Kirin SoC, överlägsen även Kirin 955perfekt för debut på en ny topp i sortimentet.

Mycket intressant då det faktum att vi också pratar om Android 7.0 Nougat, som verkar alltmer nära lanseringen, även på icke-Nexus-modeller, och även om den ännu inte har släppts formellt. Tydligen har utvecklingen av utvecklarens förhandsvisning verkligen tjänat något.

Uppenbarligen är alla spekulationer, baserade på data som varken är officiella eller nödvändigtvis tillförlitliga, men det är i alla fall inte omöjliga hypoteser. Om de är bekräftade eller inte får vi veta först om ett tjugotal dagar.

Relaterade artiklar

Back to top button