En ny Huawei Nova dyker upp på bilderna av TENAA: kommer det att vara Nova 2s eller 3? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny Huawei Nova dyker upp på bilderna av TENAA: kommer det att vara Nova 2s eller 3? (Foto)

Bland de många bilder som publicerats av det kinesiska organet TENAA har de som rör en ny Huawei-enhet också dykt upp, vilket kan vara det aldrig tidigare skådade medelintervallet som är avsett att kallas Nova 2s eller Nova 3. Smarttelefonen dök upp med modellkoder HWI-AL00 Och HWI-TL00vilket bör motsvara varianten för den kinesiska marknaden och den för Europa.

Designen är ganska lik den för de senaste modellerna av det kinesiska huset, även om fronten har intressanta egenheter: förutom kantlös display 6 tum in 18:9det finns också en främre dubbelkamera det är en fysisk nyckel på undersidan, som förmodligen också integrerar fingeravtrycksläsaren.

På baksidan finns bara plats dubbel huvudkamerasom ska ha 16 MP och 20 MP sensorer, medan resten av bakkroppen är helt ren, förutom Huawei-logotypen i den centrala delen.

Ska ta reda på vad som gömmer sig under huven, det borde finnas en SoC Kirin 670, 4 GB av RAM e 64 GB internminne.

Batteriet ska ha en kapacitet på 3 340 mAh och den mycket älskade skulle också vara närvarande ljuduttag 3,5 mm.

Enligt rykten skulle denna nya Huawei Nova 2s / 3 kunna lanseras på nästa månad på den kinesiska marknaden, med ett pris som borde ligga runt 2 499 Yuan, cirka 321 € vid nuvarande växelkurser. Vi kommer förmodligen att veta mer under de kommande veckorna, så kom tillbaka och besök oss på våra sidor för att ta reda på alla detaljer om den nya Huawei-smarttelefonen.

Relaterade artiklar

Back to top button