En ny HTC Desire 12 Plus bör komma under våren: här är de möjliga specifikationerna

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny HTC Desire 12 Plus bör komma under våren: här är de möjliga specifikationerna

Som vi redan har vetat i några veckor verkar det som att HTC kan komma att lansera två nya smartphonemodeller av låga änden under de kommande månaderna, varav en bör kallas Desire 12 Plus. Detta är en “förbättrad” version av den nya Desire 12 som vi pratade om för några veckor sedan, men skillnader de kan vara väl markerade.

Denna variant ska ha kodnamnet “Breeze Plus“, vilket inte är mer än samma som standardmodellen med tillägg av lämplig Plus-etikett. Enligt de uppgifter som läckt de senaste timmarna skulle det vara en anordning för att 5,99 tum med display TFT vid upplösning HD+ (720 x 1 440 pixlar), därför med 18:9 och 268 ppi pixeltäthet.

När det gäller den interna hårdvaran bör det finnas en SoC Snapdragon 450 – octa-core klockad till upp till 1,80 GHz – ackompanjerad av 3 GB av RAM e 32 GB internt minne utbyggbart med microSD. Kamerorna ska vara från 8 MP på framsidan och från 13 MP på baksidan: den senare ska ha en bakgrundsbelyst sensor för bättre prestanda i svagt ljus, men det ska även finnas stöd för elektronisk stabilisering.

Kroppens övergripande mått ska passa på 158,24 x 76,54 x 8,39 mm medan vikten skulle vara 155,01 gram. Anslutningsstöd bör inte heller saknas LTE och Quick Charge 3.0 (5V / 1.5A) snabbladdning för 2 965 mAh.

Den nya HTC Desire 12 Plus kan komma på marknaden inom nästa vår, i sällskap med standardvarianten, men för närvarande finns det inga officiella bekräftelser från företaget. Informationen som ges måste tas med stor försiktighet varningmen om den här modellen verkligen skulle presentera sig med sådan hårdvara – och kanske med ett aggressivt pris – kan den bli ett giltigt alternativ för den billigare.

Relaterade artiklar

Back to top button