En ny butik erbjuder Huawei P9 Lite / Max i förbeställning, med specifikationer långt ifrån bekräftade

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny butik erbjuder Huawei P9 Lite / Max i förbeställning, med specifikationer långt ifrån bekräftade

Vad kommer funktioner av smartphones som tillhör den nya familjen Huawei P9? Inget har fastställts för tillfället, så mycket att revisitationerna av specifikationerna för de tre smartphones är nästan dagliga P9, P9 Lite Och P9 Max.

Faktum är att en ny kinesisk butik har kommit in i havet av information om de tre enheterna, som erbjuder in förboka smartphones, men även i det här fallet är något fel. Huawei P9 Lite enligt vad som har förklarats skulle det ha 3 GB RAM och SoC-minne Kirin 650annan information än den hittills kända, alltså 2 GB RAM och SoC-minne Snapdragon 650. Huawei P9 Max skulle då ha en bakre kamera från 20 megapixlar och skulle erbjudas till en pris lägre än Huawei P9specifikationer vars tillförlitlighet vi reserverar oss för riklig skepsis.

LÄS ÄVEN: Ta en titt på de (troliga) Huawei P9-skalen

Vad kommer sanningen att handla om Huawei P9 och hans två äldre och yngre bröder? Endast framtiden kommer att kunna belysa oss i detta avseende, men under tiden kan vi vara nöjda med de många indiskretionerna och fortsätta med de alltid intressanta spekulationerna.

Tack till andyrunner för anmälan.

Relaterade artiklar

Back to top button