En ny bild av Motorola Nexus 6 visar framsidan för första gången (uppdaterad: ny bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny bild av Motorola Nexus 6 visar framsidan för första gången (uppdaterad: ny bild)

Motorola Nexus 6 är utan tvekan den mest efterlängtade smarttelefonen för tillfället av många Android-entusiaster, av vilka många är tveksamma till dess mastodontstorlek. Idag visar vi en ny Foto av enheten, som du kan se ovan, förd av en användare till en pendlare som använde den.

Lätt att märka Android L ombord men vi hade inga tvivel om detta; tyvärr döljer ett skyddande lock det för våra nyfikna ögon, men avslöjar metallsidoramen med volymreglaget och strömbrytaren placerad mot mitten, förutom de två främre högtalarna (som dock inte båda är högtalare, som på nya Moto X , där den översta bara är öronkapseln).

LÄS ÄVEN: Motorola Nexus 6: funktioner och annan information bekräftad

Nyfiken är också ikonen i statusfältet till höger, som ser ut som en hjärtform och förmodligen syftar på Google Fitvars logotyp är liknande.

Att se det så här skulle det inte ens verka så stort som vi hade förväntat oss: det Motorola har lyckats optimera ramarna särskilt bra? Vad tycker du om det?

Uppdatering: en andra bild har läckt ut, som denna gång visar vänster sida av Nexus 6 och där högtalaren i den nedre fronten är mer synlig, förutom den eventuella Google Fit-ikonen.

Relaterade artiklar

Back to top button