En ny bild av Honor V10:s glänsande front, en vecka efter presentationen

Note: We hope you enjoy reading this article: En ny bild av Honor V10:s glänsande front, en vecka efter presentationen

Som ofta händer med de mest efterlängtade smartphones, även de olika delarna som utgör pussel kallad Honor V10 de håller på att färdigställas gradvis. Nyligen har TENAA han ville ge oss en stor hand, nästan bekräftande specifikationerna har redan cirkulerat tidigare och visar oss några förhandsgranska bilder av enheten. Bilder lite kallt och aseptiskt, som förmodligen inte gör Honor V10 rättvisa. Men här är en ny bild mer nyckfull försök visa det för oss i ett annat ljus.

Detta är den mest klassiska bilden PR, vilket förmodligen är närmare den verkliga effekten som enheten kommer att ge. Tyvärr dyker bara delen upp främre av Honor V10 som – om det fortfarande fanns ett behov – bekräftar gränslös design ärvt från Huawei Mate 10 Pro. Glasets reflektioner antyder kanske en lätt krökning på alla fyra sidor, medan skriven Ära skulle kunna få många att dra upp näsan, urstämda i en så ren design.

Hur som helst, Honor V10 är nu i hemmet rakt, med presentation utspelar sig i Kina den 28 november. I Europa skulle den dock kunna avtäckas den 5 december, förmodligen under ett annat namn, med tanke på att V-serien aldrig har dykt upp här. Säkert skulle dock många välkomna en smartphone kvalitativt nära Mate 10 Pro, men från det mest överkomliga priset.

Relaterade artiklar

Back to top button