En mystisk Samsung-smartphone i mellanklassen gör avtryck i de första riktmärkena: kommer det att bli en ny Galaxy J? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: En mystisk Samsung-smartphone i mellanklassen gör avtryck i de första riktmärkena: kommer det att bli en ny Galaxy J? (Foto)

Samsungs nya mellanklassmästare har avslöjats för några veckor sedan (och vi har redan visat den för dig i förhandsvisning): Galaxy A8 (2018). Även om konstruktion, design och specifikationer lovar riktigt bra, hans status från semi-flaggskepp – som Samsung själv definierat det – känns också och framför allt i pris prislista på 529 €, oöverkomligt för många förespråkare av mellanmarknadssegmentet. Men oväntat kunde Samsung alltid göra det ge dem en handatt döma av en mystisk ny modell dök upp i den första riktmärke.

De specifikationer smartphonehårdvara känd under förkortningen SM-J720F de är verkligen mycket frestande, för i grund och botten identisk till de för nya Galaxy A8. Vi finner faktiskt detsamma SoC Exynos 7885ja 4 GB RAM, 32 GB internminnebakre kamera från 16 megapixlarfrämre från 8 megapixlar och till och med Android Oreo 8.0. Endast displayen verkar dämpad: en enhet av 5,5″ i 720p-upplösningmed rapport 16:9.

Kodnamnet antyder att det är en framtida exponent av Galaxy J-serientraditionellt billigare Galaxy A-serien.

De mest citerade hypoteserna skulle leda det tillbaka till namnet på Galaxy J8 (2018), men det är förmodligen fortfarande tidiga dagar för den här typen av prognoser. Vad som är säkert är att en anordning av denna typ skulle garantera utmärkt prestandatill ett pris helt klart mer innehåll jämfört med Galaxy A8. Inte illa då, håll ett öga på det för det kan vara en trevlig överraskning.

Relaterade artiklar

Back to top button