En möjlig Samsung Galaxy F (S5 Prime) passerar FCC

Note: We hope you enjoy reading this article: En möjlig Samsung Galaxy F (S5 Prime) passerar FCC

Väntar på det Samsung lyfta slöjan över efterträdaren till Galaxy S5 (ok, vi kanske kör lite för mycket), från amerikanska FCC har några modeller med namnet “suspekt” passerat: SM-G906S, G906K och G906L som tros vara lika många varianter av Galaxy F (eller Galaxy S5 Prime, om du föredrar det) för Sydkorea.

Placeringen i Samsungs hemstad lämnar fortfarande gott om utrymme för tvivel om ödet för denna fortfarande hypotetiska modell: det kan mycket väl vara en lokal variant, överlägsen S5, men fortfarande begränsad till endast Korea, och inte avsedd för den internationella marknaden.

LÄS ÄVEN: Samsung Galaxy S5 Prime (F): nya bilder (foton)

Kort sagt, tills Samsung bestämmer sig för att tala i första person är det fortfarande för tidigt att prata om den sanna “efterträdaren” till Galaxy S5, som de senaste ryktena om den antydde.

FCC-rapporten visar också att smarttelefonen i fråga har storlek 72,5 x 142 mm, exakt samma som Galaxy S5, även om det talades om en möjlig 5,2”-skärm, alltså något större än S5:s 5,1, och därför med bättre utrymmesoptimering.

Återigen: inget officiellt för tillfället, och med tanke på att i september kommer det säkert en ny Galaxy Noteför tillfället ser vi inte mycket utrymme på den internationella marknaden för en sådan variant, men det betyder inte att Samsung nödvändigtvis är av samma åsikt.

Relaterade artiklar

Back to top button