En mobiltelefon i storleken av ett kreditkort säljs i Japan (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: En mobiltelefon i storleken av ett kreditkort säljs i Japan (bild)

De Japan det är ett land med mycket speciella tekniska produkter, och det är en av få marknader där det fortfarande marknadsförs nya flip-telefoner eller terminaler med ett speciellt utseende. Så är fallet med det nya NichePhone-Sunikt designad mobiltelefon tillverkad av Framtidsmodellkan passa perfekt även i din plånbok.

Denna nya modell har faktiskt storlek riktigt små, liknar en kreditkortmed en tjocklek på endast 6,5 mm och en vikt på 38 gram. Utöver utseendet har enheten dock ett anpassat system baserat på Android 4.2 Jelly Beanoch kan ringa telefonsamtal, skicka SMS, spela in och spela upp ljudfiler, hantera 3G- och Bluetooth-anslutningar och till och med installera appar.

Databladet är kanske inte dess starka sida, men det kan skryta med en processor MediaTek MT6572Aett batteri av 550 mAh, en nanoSIM-plats och en microUSB-port. Kort sagt, det absolut nödvändigaste för drift, men vi tror inte att något annat behövs för en sådan enhet.

NichePhone-S kommer att börja säljas för den japanska marknaden med start nästa gång 10 november med ett pris på 10 000 Yen, cirka 76 € vid nuvarande växelkurser. Chansen att se den även utanför de japanska gränserna är praktiskt taget noll, men om du vill ha mer information kan du besöka den officiella hemsidan på denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button