En miljon Galaxy Note II sålda på 90 dagar i Korea och (möjligen) röda och bruna färger på väg

Note: We hope you enjoy reading this article: En miljon Galaxy Note II sålda på 90 dagar i Korea och (möjligen) röda och bruna färger på väg

En sak är säker: Koreaner köper många smartphones. Miljoner, skulle vi våga påstå. Av en slump (men kommer det verkligen att vara en slump?) Att medan LG firar övervinnandet av en miljonförsäljning av sin Optimus Vu, så säger sig Samsung också ha nått samma topp, men till skillnad från den rivaliserande modellen, till försäljning sedan i våras, Note II överträffade sin första hemmiljon på bara tre månader. Dessutom, på global nivå, verkar försäljningen av Samsungs phablet fortsätta med full fart, efter att ha överstigit 5 ​​miljoner redan i slutet av november, och med juluppehållet som säkerligen kommer att ha sett den i huvudrollen.

Bilden ovan, som vi denna gång har anledning att tro är äkta, vittnar också om ankomsten av två nya färger: rubinvin Och bärnstensbrun, som vi vulgärt skulle kunna kalla röd och brun. Som tydligt framgår av skrifterna på koreanska är det inte klart om och när dessa modeller kommer att passera gränsen till hemlandet, men vi kommer inte att underlåta att uppdatera dig om detta, om vi ser dem också dyka upp på våra hyllor, i nära framtid.

Relaterade artiklar

Back to top button