En mellanklass Google Pixel med Snapdragon 710 kan verkligen existera (uppdaterad: en annan ledtråd)

Note: We hope you enjoy reading this article: En mellanklass Google Pixel med Snapdragon 710 kan verkligen existera (uppdaterad: en annan ledtråd)

För bara ett par dagar sedan berättade vi om viktiga rykten om den nya generationen smartphones Google Pixelsom först kan produceras av Foxconn – därför inte längre i uppdrag till partnerproducenter – att ha förstklassig hårdvara och komma ut på marknaden runt oktober som vanligt. Ryktena talade dock om minst två nya modellervilket kan leda till att tänka på en tredje opublicerade modellen, kanske av lägre intervall och kostnad. Och här är verkligen en ny rykte som går i den riktningen.

Källan är för övrigt ganska tillförlitlig, alltså Roland Quandt vars förutsägelser och framsteg ofta har blivit verklighet. I Taipei med anledning av Computex 2018 läcka Tyska fick ett tips om bearbetning av Google av en mobilenhet – osannolikt att det är något annat än en smartphone – utrustad med den lovande medium-high-end SoC Snapdragon 710 Qualcomm och för närvarande planerad för första delen av 2019.

Eftersom detta är ett projekt som fortfarande befinner sig i ett embryonalt stadium är inga andra detaljer om tekniska specifikationer eller om typen av projekt kända för närvarande, vilket lämnar fältet för mycket spekulationer. Quandt själv tänkte dock omedelbart på en Mellanstora pixlar, som vi redan har hört talas om tidigare och som för närvarande är den mest troliga hypotesen. Blir det kött på elden kommer vi säkert att höra om det igen, för stunden dock låt oss veta i kommentarerna som du föreställer dig design, pris och resten av specifikationerna för en eventuell Pixel mellanklass.

Relaterade artiklar

Back to top button