En liten nyhet från @evleaks: förhandsvisning av Alcatels 2018-sortiment och en nyfiken flexibel skärm av Doogee (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: En liten nyhet från @evleaks: förhandsvisning av Alcatels 2018-sortiment och en nyfiken flexibel skärm av Doogee (foton)

De som ständigt läser våra sidor och deltar i smarttelefonernas värld med intresse vet hur Evan Blass – mest känd på Twitter som @evleaks – var en outtömlig källa av bilder och information som läckt ut på framtida enheter, men framför allt mer pålitlig och auktoritativ. Här är ett par intressanta fakta om vad vi kan förvänta oss under 2018.

Låt oss börja med Alcatelen förvisso mindre tillverkare i panorama av Android-smarttelefoner, men ändå kapabel att säga sitt om i mitten och den låga delen av marknaden. Som avslöjat av Blass har det TCL-ägda varumärket en lanseringsplatta 6 nya modeller för de första månaderna 2018.

De topp av Alcatel-sortimentet bör vara modell 5kännetecknad av den oundvikliga uppvisningen med reducerade ramar (särskilt de laterala och nedre) och av bildförhållandet 18:9. Det handlar om en trend i stark tillväxt under 2017 och det det kommer att explodera bokstavligen 2018, i alla prisklasser.

De andra modellerna kallas 3v, 3x, 3x, 3 Och 1x. Inte en stor ansträngning av fantasi från Alcatels sida i valet av namn, men vi väntar på nyheter om specifikationerna för att göra bedömningar. Under tiden kan du njuta av en smak av deras estetiska linjer (spoiler: bakkameran på iPhone X gick i skolan) nedan i galleriet.

Den andra intressanta bilden som dök upp från den outtröttliga smedjan av @evleaks skildrar en Doogee-märkt flexibel display, varumärke mindre kinesiska än de etablerade Huawei, Lenovo, Xiaomi och Meizu, men på uppgång under den senaste perioden.

I bildtexten talar Blass snarare om en Doogee-smartphone med böjd displaymed sidförhållande 18,5: 9 (dvs. som den förstklassiga Samsung Galaxy), med ben 6 GB RAM Och 128 GB internminne. Inget annat är känt om detta projekt, men varje försök till innovation eller experimenterande är alltid välkommen.

Relaterade artiklar

Back to top button