En läcka talar om en ny mellanstor Huawei-smartphone med en cirkulär kamera

Efter de ständiga rykten om serien Huawei Mate 40 och de första tipsen till nästa hopfällbara enhet (kanske kallad Huawei Mate V.), en Weibo-läckare, Digital juni, återvänder för att prata om företagets framtida projekt när det gäller smartphones tack vare en bild som han publicerade på det kinesiska sociala nätverket.

Observera bilden av den okända telefonen, det som omedelbart fångar ögat är den fotografiska sektorn, som kännetecknas av en trippelkamera med en cirkulär design som får tankarna Mate 30 Pro. Man tror att enheten kommer att vara 5G-aktiverad och ha en chipset 7 nm Kirin 820 5G.

När det gäller skärmen pratar vi om en fullskärm med pop-up selfie-kamera och lateral fingeravtrycksläsare. Att titta mer noggrant på formen och i allmänhet designen på smarttelefonen verkar inte som att det kan vara en premiummodell, vilket tyder på att det kan vara en ny modell av mellanklass.

LÄS OCH: OnePlus Nord presenteras den 21 juli

För närvarande förblir dessa ingenting annat än ryktedärför är det nödvändigt att vänta på eventuella deklarationer från det kinesiska företaget. Men samtidigt, kom ihåg att den nya serien Huawei Mate 40 kommer att presenteras mellan slutet av september och början av oktober.

Via: Huawei Central

Relaterade artiklar

Back to top button