En konstig variant av Honor 10 verkar redan ha dykt upp i en expertbutik (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: En konstig variant av Honor 10 verkar redan ha dykt upp i en expertbutik (bild)

Att döma av ett skott gjord av en användare på en Expert butik, vi kanske står inför ett nytt Huawei P20 Lite-fodral. Om du minns väl så började faktiskt mellansortimentet av P20-serien distribueras av de stora italienska elektronikkedjorna redan före själva presentationen av tillverkaren. Den här gången kan det vara upp till Heder 10som dök upp i butiken inför London-evenemanget den 15 maj.

Det finns faktiskt några skillnader mellan de två situationerna: under tiden är Honor 10 en smartphone som redan har avtäckts officiellt i Kina i flera veckor, så det skulle vara mindre sensationellt om någon butik hade krossade dag ett Europeiska; dessutom började P20 Lite dyka upp konkret i katalogen för nästan alla stora distributörer, medan Honor 10 verkar ha upptäckts endast på ett enda försäljningsställe.

Men framför allt, för att väcka inte få misstankar är de Tekniska specifikationer rapporteras på etiketten fäst på enheten, som skilja sig avsevärt från de som tillkännagavs av Honor i Kina.

Passera mängden RAM minskat från 6 till 4 GBmen batteri något mindre rymlig (3 340 mot 3 400 mAh) och framför allt SoC Kirin 960 (redan integrerad i Honor 9) istället för den mycket mer presterande Kirin 970 låter de verkligen mycket konstig. Detta kan alltid vara en återförsäljares tryckfel, eller ett falsk bra gjort.

Tills fler nyheter kommer för att bekräfta detta isolerade rykte, inbjuder vi dig att ta det med fjädrar informationen läckte, pris inklusive försäljning, vilket i alla fall verkar åtminstone rimligt: 399,99 €. Hur som helst, inom ett par dagar kommer Honor själv att skingra alla tvivel, vilket gör Honor 10 officiellt även för vår marknad.

Relaterade artiklar

Back to top button