En italiensk filmskapare gjorde en vacker video med Google Pixel

Note: We hope you enjoy reading this article: En italiensk filmskapare gjorde en vacker video med Google Pixel

Matteo Bertoli är en italiensk filmskapare som har bott i USA sedan en tid tillbaka, en Salt Lake City närmare bestämt, och som en duktig teknikentusiast missade han inte möjligheten att kunna köpa (tur han!) den nya Google Pixel, och satte den omedelbart på prov inom det område som Google mest prisade: den “filmiska” .

Videon nedan spelades in helt och hållet i lördags, även med hjälp av staffli, spår och stöd för att hålla smartphonen; den sista scenen i synnerhet är allt resultatet av mjukvarustabilisering del Pixel: “riktigt imponerande”. För filmning användes FiLMiC Pro-appen (4K @ 24fps, 100mb bitrate), som enligt Matteo producerar mycket skarpare klipp än Googles aktieapp. Final Cut Pro X användes sedan för den sista redigeringen, och resultatet färgades lätt i DaVinci Resolve.

Kort sagt: det finns kvaliteten på Pixels, men det finns också expertens hand. Försök faktiskt titta på videon nedan och ignorera att den spelades in med en smartphone och fråga dig själv om du verkligen skulle ha gissat det.

Relaterade artiklar

Back to top button