En halvtimmes telefonsamtal med 0% batteri?! Lenovo Z5 rebus kommer att presenteras officiellt den 5 juni (foto)

Efter flera förhandsvisningar de senaste dagarna har Lenovo bekräftat det nästa 5 juni kommer att presentera sin nästa topp i sortimentet för världen. Lenovo Z5 har pratat mycket nyligen efter rykten om ett 95 % högre skärm-till-kroppsförhållande, 4 TB internminne och 45 dagars passningstid.

Som om det inte vore nog sa idag vd Chang Cheng det Lenovo Z5 kommer att implementera 18 nya patent e kommer att garantera telefonsamtal i en halvtimme även med 0% batteri! Bekräftade också närvaron av dubbla bakre kameror, Snapdragon 845 och snabbladdning, medan det var nekade närvaron av en fingeravtrycksläsare under skärmen. Valet av material för karossen är dock fortfarande osäkert, vilket kan vara i metall eller glas (som OnePlus 6).

Science fiction blir verklighet eller sensationell överdrift på jakt efter reklam? För att veta säkert måste vi vänta till nästa 5 juni. Vid närmare eftertanke kan vi redan anta det förmodligen kommer 4 TB lagring att finnas i molnet och inte internt, som Cheng själv antydde.

Medan möjligheten att ringa med noll batteri kan förklaras med ett OS-läge som låter batteriet gå över gränsen identifierad som “0%” vid telefonsamtal.

Relaterade artiklar

Back to top button