En Galaxy Note 9 med 512 GB internminne? Den kommer men knappast i Italien (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: En Galaxy Note 9 med 512 GB internminne? Den kommer men knappast i Italien (foto)

Samsung Galaxy Note 9 är nästa och förväntade toppmodell från det sydkoreanska företaget, för vilken vi redan har haft olika små förhandstittar innan den officiella presentationen. Idag går vi tillbaka till att prata om dem eftersom de dök upp nya detaljer i förhållande till mängden av internminne integrerad.

Enligt vissa rykten från asiatisk press skulle faktiskt Galaxy Note 9 också kunna dyka upp på marknaden i en variant med 512 GB internminne. Informationen kommer från den typ av broschyr som rapporteras ibild i gallerietmen det verkar som att denna variant av enheten kommer att vara avsedd uteslutande till Kina och Sydkorea sammanfaller med den officiella lanseringen, och kanske kommer att utökas till andra marknader i efterföljande månader.

I nuläget är det inte klart om den tidigare nämnda varianten också kommer att presentera förändringar av andra hårdvaruegenskaper jämfört med de klassiska varianterna. Vi upprepar att informationen som rapporteras inte är officiell, och därför att ta med försiktighet tills Samsung-phableten presenteras, troligen planerad till nästa 9 augusti i New York.

Relaterade artiklar

Back to top button