En fotoläcka skulle tyda på utseendet på den nya Sony Xperia: bakre fingeravtryckssensor? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: En fotoläcka skulle tyda på utseendet på den nya Sony Xperia: bakre fingeravtryckssensor? (Foto)

Vi har känt till ett tag att Sony arbetar på ett förnyat smartphonesortiment som borde ha en design allt nytt. Tydligen skulle en av de mest uppenbara innovationerna kunna röra den bakre delen av enheterna, som vi idag kan försöka föreställa oss på ett mer konkret sätt tack vare en ny bild läckt på webben.

Bilden visar vad som ska vara av omslag för nya Xperia-enheter, identifierade med koder sony11, sony22 Och sony33. Kapslingsfunktion två hål på ryggen och andra öppningar på de övre och nedre, och detta bör antyda placeringen av de olika elementen på kroppen.

Som framgår av framställa som du hittar i galleriet, på baksidan ska det finnas en enda kamera flankerad av blixten, medan nedan skulle vara fingeravtryckssensor. Om denna hypotes visar sig vara sann, skulle den numera traditionella läsaren placerad på sidan överges, ersättas av denna lösning mer i linje med resten av marknaden.

Annars bör kroppen på dessa enheter vara ganska fyrkantig, med en liten krökning av de bakre kanterna. På toppen verkar det bekräftat ingången för ljuduttag 3,5 mm, medan mikrofonen och högtalaren ska placeras på den nedre kanten.

Kom ihåg att bilden är en inofficiell läckaDärför måste alla överväganden som görs tas med en nypa salt. Vi ser fram emot mer information under de kommande veckorna, för att ta reda på vilka modeller som kan behöva de omslag som visas på bilden.

Relaterade artiklar

Back to top button