En första modell av den hypotetiska Galaxy A-serien fick Bluetooth-certifiering

Note: We hope you enjoy reading this article: En första modell av den hypotetiska Galaxy A-serien fick Bluetooth-certifiering

Samsung har nyligen presenterat Galaxy Alphamen det skulle bara vara den första modellen i en ny serie, kallad Galaxy Asom bör dela de nya designlinjerna som introducerats av denna modell, särskilt metallkropp.

En av de första medlemmarna i denna fortfarande hypotetiska serie Galaxy Aidentifierad med modellnumret SM-A500har dock nyligen fått certifiering Blåtandett tecken på att introduktionen på marknaden kanske inte är långt borta.

LÄS ÄVEN: Galaxy Alpha är den första modellen i den nya Galaxy A-serien

Den certifierade modellen för Bluetooth är också en Dual sim, men det kan mycket väl bara vara en lokal variant. Enligt inofficiella källor skulle SM-A500 vara utrustad med en HD-skärm och en högupplöst främre kamera, större än de nuvarande Samsung-enheterna, och därför föreställer vi oss minst 5 megapixlar. Designen borde faktiskt likna den hos Galaxy Alphaoch dess lansering skulle förväntas redan nästa månad, även om denna sista detalj är ännu mer tveksam än de tidigare.

Relaterade artiklar

Back to top button