En första Galaxy Note 9 hands-on bekräftar 4 000 mAh-batteriet, här är också några tillbehör (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: En första Galaxy Note 9 hands-on bekräftar 4 000 mAh-batteriet, här är också några tillbehör (foton)

Lanseringen av Samsung Galaxy Note 9 kommer närmare och närmare, och det är inte förvånande om nyheterna om den följer efter varandra. Efter de som rör det möjliga tidsmässiga exklusiva Fortnite Mobile och Samsung Dex-läget som inte kräver ytterligare tillbehör, kommer här en första hands-on från Reddit och en massa bilder relaterade till tillbehören som kommer att följa med lanseringen av den berömda phablet av den koreanska tillverkaren.

Genom den praktiska rapporteringen på Reddit vi har ytterligare en bekräftelse på de framträdande hårdvaruspecifikationerna för enheten: 6 GB RAMmed en möjlig variant på 8 GB, grundläggande internminne från 128 GB med två andra valörer (256 och 512 GB), samma kamera från S9+ med OIS och nya funktioner för optimering av bilder via AI, och det gigantiska batteriet från 4 000 mAh som, med måttlig användning, till och med skulle lova 4 dagars autonomi.

där S Pen styrs av Blåtandoch kan användas för olika fjärråtgärder som att ta bilder, hoppa till nästa musikspår, hoppa till nästa bild under en PowerPoint-presentation.

I detta avseende bekräftar den här källan också frånvaron av ytterligare tillbehör för Samsung Dex: för att använda skrivbordsläget för Galaxy Note 9 räcker en adapter för att ansluta en kabel HDMI. Det finns dock en ganska intressant ytterligare detalj: utan Note 9-dockan skulle den kunna hantera upp till 5 fönster samtidigt, med en Dock Dex istället upp till 20.

Tydligen då kommer det att finnas stöd för API Vulkan. Samsung skulle vara villiga att ta med trippel A-spel till sina enheter (inklusive Fortnite faktiskt), för att konkurrera med ASUS, Razer och andra tillverkare som fokuserar på mobila enheter för spelare. På den här länken hittar du diskussionen om detta praktiska på Reddit. Vi avslutar med att peka ut några bilder som lagts upp på Twitter av Roland Quandt, relaterade till den nya serien av officiella tillbehör tillägnad Samsung phablet. Vi erbjuder dig ett galleri nedan, medan du på WinFuture hittar många andra bilder.

Relaterade artiklar

Back to top button