En förmodad frontpanel som skulle tillhöra Huawei P40 Pro filtreras

Vi har nyheter som kan motsvara nästa Huawei P40 Pro, eftersom ett riktigt fotografi har dykt upp på Internet som visar en frontpanel som förmodligen skulle motsvara den smarttelefonen.

Som rapporterats i Gizmochina, Denna frontpanel som du kommer att se nedan skulle motsvara nästa Huawei P40 i sin Pro-version, och den imponerar med bristen på en mycket viktig detalj.

Som du har uppskattat, kära läsare, på frontpanelen kan du inte se något utrymme eller hack för enhetens främre kamera, vilket omedelbart får oss att tänka på var den kommer att vara.

Det finns flera möjligheter: Den första skulle vara ett framväxande motoriserat system som vi redan har sett i Huaweis mellanutrustning, det kan också vara under skärmen, även om det senare är något svårt på grund av hur omogen den tekniken är.

Men det finns också möjligheten att vi är ensamma framför ett glas och utrymmet för den främre kameran, vare sig det är ett skår eller hål, är redan applicerat direkt på skärmen och inte på glaset. Och självklart kan vi inte utesluta att denna panel INTE motsvarar Huawei P40 Pro.

Så det blir dags att fortsätta vänta på att bilder ska filtreras från utrustningens framsida för att veta hur nästa Huawei P40 Pro kommer att implementera den främre kameran.

Relaterade artiklar

Back to top button