En djärv sökmotor, ett nytt sätt att förbättra integriteten –

En djärv sökmotor för att upprätthålla integriteten

Modig är känd som en av de mest använda webbläsarna när det gäller säkerhet och integritet. Det är en av de mest populära, vilket innebär att den med tiden fick fler och fler användare. Nu har han tagit ytterligare ett steg för att förbättra integriteten och lanserat en betaversion av sin nya sökmotor.

Vanligtvis i Spanien använder vi Google för att hitta information på Internet. Man bör dock komma ihåg att det finns många alternativ. Det finns alternativ som Private.sh och andra liknande som tillåter oss söka utan att avslöja våra uppgifter

För närvarande En djärv sökning en ny sekretessbaserad sökmotor är tillgänglig i beta. Från och med nu kommer användare att kunna testa driften av denna nya tjänst och på så sätt undvika eventuella dataläckor och problem.

Det har redan blivit standardsökmotorn för de användare som använder webbläsaren Brave. Däremot kan vi testa det i vilken annan webbläsare vi använder, till exempel Google. Chrome eller Mozilla Firefox. För att göra detta måste du gå in på deras Honest Sign-webbplats.

Buscador modig

Transparens, konfidentialitet och enkelhet

Som du kan se på bilden ovan är Braves nya sökmotor väldigt liknande alla andra vad vi kan hitta på nätet. Först kan användare se ett sökfält där de kan ange termer och gå till målsidan.

Brave lovar att erbjuda transparent en tjänst som huvudsakligen bygger på integritetspolicy. , såväl som enkel … Väl inne i sökmotorn kan vi hitta alternativet att välja det land vi vill söka i. Ändra även säkerheten med olika lägen.

Resten av sökmotorn liknar Google. Vi kommer att se fliken bilder, videor och nyheter , förutom den huvudsakliga. Detta är ett annat alternativ som vi kan ta hänsyn till om vårt mål är att förbättra integriteten och förhindra filtrering av vår data online. Nedan hittar vi information relaterad till själva sökmotorn och allt som rör dess arbete för att ta reda på mer om denna tjänst.

Kort sagt, Brave-sökmotorn är i betaversion och kommer att finnas tillgänglig i den slutliga versionen mycket snart. Under tiden kan vi redan bevisa det. Ett annat verktyg som vi kan lägga till i vår lista är att alltid behålla personlig information och undvika problem när du surfar på nätet. Vi vet redan att vi ständigt utbyter data, och det är mycket viktigt att förhindra att det hamnar i händerna på tredje part.

Relaterade artiklar

Back to top button