En del av en Samsung-färdplan för första halvan av 2013 som läckte ut: Galaxy S IV saknas

Note: We hope you enjoy reading this article: En del av en Samsung-färdplan för första halvan av 2013 som läckte ut: Galaxy S IV saknas

Kollegor från TechnoBufalo rapportera vad som verkar vara en del av en Samsung-färdplan med några nya modeller som väntas under de kommande månaderna, som i själva verket inte avslöjar något oväntat. Ingen hänvisning till Galaxy S IV, men vi hade inte förväntat oss något annat, och det faktum att den inte ingick betyder verkligen inget speciellt. Faktum är att endast 4 nya modeller väntas för det första halvåret, och med tanke på att vi redan har sett fler är det tydligt att detta bara är en partiell färdplan. Vi tar dock följande enheter som “bekräftade”:

  • Galaxy Note 8redan bekräftad för februari MWC, och ges ut till Mars
  • X Cover 2en robust smartphone som vi redan har sett, och som borde vara tillgänglig redan februari
  • Galaxy Youngen liten 3-tums WVGA med 1 GHz-processor, 3 MP kamera, 4 GB minne och Android 4.1, förväntas april (tillsammans med en dubbel SIM-version)
  • Galaxy Pocket Plus, skymtade för bara några dagar sedan, men vars specifikationer verkar överlägsna vad vi först trodde: 2,8” HVGA, 850 MHz CPU, 2 MP kamera, 4 GB internminne och Android 4.1. Modell enda SIM bör finnas på marknaden a januari, vilket innebär att antingen mycket lite saknas eller så har färdplanen genomgått en förändring; de Dual sim istället kommer det till februari.

Med det sagt kan vi bara lämna dig med de fyra korten som illustrerar de modeller som just setts.

Relaterade artiklar

Back to top button