En bit av Moto G6 Plus finns redan till försäljning i Brasilien och ger viktiga bekräftelser (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: En bit av Moto G6 Plus finns redan till försäljning i Brasilien och ger viktiga bekräftelser (bild)

De nya modellerna av Motorolas Moto G6-familj verkar nu redo för den förestående presentationen, så mycket att vissa delar av modellen redan har läckt ut på nätet Plus. Specifikt är det frontpanelen på Moto G6 Plus, tack vare vilken vi kan få viktiga bekräftelser på dess estetiska utseende.

Den möjliga originalkomponenten finns redan till försäljning på en brasiliansk sida, som också rapporterar dess tekniska egenskaper. Som redan sett i tidigare rykten kommer designen på enheten att vara ganska ren och presentera en panel LCD från 5,93 tum i format 18:9 och upplösning Full HD+ (1 080 x 2 160 pixlar).

Ramarna verkar ganska små på sidorna, medan det på de övre och nedre kanterna finns det nödvändiga utrymmet för de olika sensorerna: ovanför skärmen hittar de en plats kameranärhets- och ljusstyrkesensor e öronkapsel långsträckt, medan det i den nedre delen finns ett hål tillägnat läsaren för den Fingeravtryckplacerad precis under Motorola-logotypen.

Även om ingen av dessa är riktigt ny, vilket får oss att tänka på en viss pålitlighet av den information som beskrivs är det fortfarande rykten som ska tas med försiktighet. För mer information om denna smartphone och resten av Moto G6-sortimentet måste vi vänta på officiell presentation inställd på nästa 19 april.

Relaterade artiklar

Back to top button